Rekisteriseloste

Perhokauppa.fi verkkokaupan henkilötietolain mukainen rekisteriseloste GDPR (henkilötietolaki 10 ja 24 §).
Luontipäivä: 10.05.2018

1. Rekisterinpitäjä

Koukussa.com Finland (Y-tunnus 2212574-4)
Elisabetinkuja 2 20400 Turku
puh. 040 700 1810

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Tommi Rutonen
puh. 040 700 1810
e-mail: tommi@koukussa.com

3. Rekisterin nimi

Koukussa.com Finland asiakastietorekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Verkkokaupan tilausten käsittely ja loppuunsaattaminen asiakkaalle. Tilausten arkistointi ja asiakassuhteen hoitaminen. Henkilörekisteriä käytetään myös kadonneiden tilausten selvittämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • Henkilön etu- ja sukunimen
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • IP-osoite tilaushetkellä
  • Tiedot aikaisemmista tilauksista
  • Käyntiajat www-sivustolla ja muut kävijäseurantatiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteritiedot on kerätty perhokauppa.fi sivustolla vierailleista käyttäjistä. Tietoja kerätään automaattisen kävijäseurannan avulla sekä käyttäjän itse antamista tiedoista, jotka hän on lähettänyt www-sivustolla tilauksen teon yhteydessä. Lisäksi tietoja lähetetään  yhteydenottolomakkeen kautta. Jokaisesta sivulla vierailleesta jää myös cookie-tieto jolla parannetaan kaupan toimivuutta.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu salasanasuojatulla palvelimella. Perhokauppa.fi käyttää SSL-sertfikaattia jolloin kaikki tietojen välittäminen on salattua.

10. Kielto-oikeus

Käyttäjillä on lainmukainen (henkilötietolaki 30 §) oikeus kieltää tietojensa käytön myynti- ja markkinointitarkoituksiin. Kielto tulee tehdä kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Lue myös päivitetty Tietosuojaselosteemme

11. Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Jokaisella on oikeus tarkastaa henkilörekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot sekä vaatia virheellisen tiedon korjaamista. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tiedon korjaus

Verkkosivuston käyttäjillä on oikeus pyytää korjaamaan tai poistamaan rekisteriin tallennetun virheellisen tiedon. Korjauspyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.