Rekisteriseloste

Rekisteriseloste Koukussa.com Finland verkkokaupan asiakastietorekisteristä.

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Koukussa.com Finland (Y-tunnus 2212574-4)
Elisabetinkuja 2 20400 Turku puh. 040 700 1810

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Tommi Rutonen
puh. +358 40 700 1810
e-mail: tommi@koukussa.com

3. Rekisterin nimi

Koukussa.com Finland asiakastietorekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Verkkokaupan tilausten käsittely ja loppuunsaattaminen asiakkaalle. Tilausten arkistointi ja asiakassuhteen hoitaminen. Henkilörekisteriä käytetään myös kadonneiden tilausten selvittämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • Henkilön etu- ja sukunimen
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • IP-osoite tilaushetkellä
  • Tiedot aikaisemmista tilauksista

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Asiakas luovuttaa tarvittavat tiedot tilauksen yhteydessä. Jokaisesta sivulla vierailleesta jää myös cookie-tieto jolla parannetaan kaupan toimivuutta.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu salasanasuojatulla palvelimella.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus pyytää tietojensa poistaminen henkilörekisteristämme. Pyynnöt tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen tommi@koukussa.com tai puhelimella numeroon 040 700 1810 (Tommi Rutonen)