Yritys

Koukussa.com maahantuo ja jälleenmyy perhokalastukseen liittyviä tarvikkeita ja välineitä ja se löytyy yritys- ja kaupparekisteristä. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja vierailemme vuosittain esimerkiksi Perhomessuilla.

Toimintamme on keskittynyt pääosin verkkokauppaan ja jälleenmyyntiin. Varastomme sijaitsee Turussa, jossa useat alan harrastajat käyvät vuosittain tutustumassa valikoimaamme myös paikanpäällä.

Jälleenmyyjinämme toimii kalastusvälineliikkeitä ja kalastusmatkailupalveluita eri puolilla Suomea.

Yrityksen historia

Koukussa.com Finland on perheyritys jonka takana on monen kymmenen vuoden kokemus perhokalastuksesta. Lajiin kohdistuva intohimo oli suurin lähtökohta yritysen perustamiselle vuonna 2008.

Tuolloin laadukkaita valmisperhoja oli vaikea löytää ja useimmat maksoivat paljon. Tästä alkoi laadukkaiden perhojen metsästys ilman ylimääräistä "lapinlisää". Koukussa.com Finland toimii verkkokauppana (www.perhokauppa.fi, www.perhokauppa.com, www.koukussa.com, www.pilkkikauppa.fi) laadukkaiden perhojen maahantuojana ja jälleenmyyjänä. Toimintamme on laajentunut sittemmin myös muihin perhokalastusvälineisin ja pilkkituotteisiin (www.pilkkikauppa.fi)

Yrityksen yhteystiedot

Koukussa.com Finland
Y-tunnus: 2212574-4, ALV rek.
Elisabetinkuja 2
20400 Turku
e-mail: info@koukussa.com

puh: 044 529 5210 / Tommi Rutonen